The bad pictures #4

Det er ikke altid, at mine billeder bliver som jeg gerne vil have dem. Der bliver tit taget over 100 billeder, hvor jeg snævrer det ned til de seks-syv som kommer i indlæggene eller på instagram. Der er mange bad pictures. Nogle gange får jeg også bare taget nogle, fordi at frontkameraet åbenbart var det, som åbnede først og så har man fumlefingre.

Jeg elsker, når jeg får de gode billeder, men jeg triller også rundt af grin, når det hele bare ser åndssvagt ud og det kan jo ikke undgås.


Jeg ved ikke engang, hvad det her er? En guide til, hvilken retning folk skal gå? Et forsøg på at ligne en and? Et træ? Who knows?

Det her billede er mig, som ikke helt kan finde ud af, om min mor rent faktisk tager billeder eller om jeg bar står midt i det hele med støv alle vegne og balloner.

Det kan være rigtig svært at rejse sig op, når man har høje hæle på i grus og når man har en forfærdelig balanceevne.

Ikke mindst er der det æstetiske billeder af mig, som børster grus af bagdelen og ikke engang prøver at være diskret omkring det. Vi mangler bare at jeg lige hiver i trusserne for at få sat dem på plads.

Det her er billedet, når man tror, at man optager en video, men bare tager et billede midt i, at man snakker.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.