Er jeg dårlig til at være ung?

Jeg har hele tiden sådan en følelse af at være kedelig. Jeg er så bange for ikke at være interessant nok eller ikke at gøre nok. Jeg er en pige, som bare elsker at være i hjemmet og jeg går sjældent ud. Det er ikke sådan, så jeg aldrig lavet noget uden for hjemmet, men det er virkelig der, hvor jeg har det bedst. Jeg har oplevet at fyre på Tinder har skrevet på daglig basis, hvad jeg skulle lave i dag og jeg måtte for tredje dag i træk indrømme, at jeg ingen planer havde. Der var ikke nogen vild bytur i weekenden eller noget andet spændende.

Jeg er bare en som glæder mig helt vildt meget til weekenden. Følelsen af at vide, at der ikke skal ske noget og det eneste som, jeg har planlagt er at spise fredags- og lørdagsslik samtidig med, at der vises Vild med Dans eller Matador på tv’et. Det er hygge for mig og det lader mig op med energi. Det er sådanne små ting, som gør, at jeg bliver glad og langt hen ad vejen står jeg ved det. Alligevel får jeg tanken “ej, hvor er jeg bare kedelig”, hvis folk spørger mig om mine planer og hvad jeg kan lide at lave. Jeg  bruger jo ret meget tid på at hyggebage, at lave ting til bloggen og tutte rundt i butikker. Jeg har jo også universitetet og ikke mindst min træning. Selvfølgelig ses jeg også med veninder, men det er på en anden måde. Det er mere sådan, at vi mødes og har en flaske vin med, eller også står der en bookning på Perchs Tea Room og venter. Jeg elsker gåture i København og har brugt god tid i Tivoli på bare at snakke. Jeg kan meget bedre lide, at man er nærværende med hinanden og at man snakker sammen. Det gør mig glad. Jeg tror, at jeg har været i byen (altså forfest, alkohol, klubber bla bla) én gang i år. Da jeg kom hjem var jeg så træt, men kunne alligevel ikke sove. Hele søndagen blev brugt med tømmermænd og ingen energi til trods for, at jeg havde planlagt at få gjort nogle småting. Jeg synes ikke helt, at det siger mig så meget. Byturen var hyggelig, fordi jeg var sammen med nogle vidunderlig mennesker, men det var mere alt det andet. At blive skubbet, at blive taget på, at skulle tage toget hjem klokken gøgl om morgenen og at have tømmermænd. Jeg har derimod valgt at tage til arrangementer som Elle Style Awards, fordi det synes jeg er spændende. Der går bare lang tid mellem de arrangementer, som jeg gerne vil til, fordi at jeg ikke kan lide at booke min kalender op.

Ja, jeg ved, hvad jeg godt kan lide at lave. Alligevel føler jeg mig utrolig kedelig, fordi jeg ikke er som de andre på min alder. Det er selvfølgelig ikke alle, men mange er ude i byen, de fester og de tager på festival. Er det sådan, at man skal være ung? Vil jeg fortryde senere i livet, at jeg ikke “levede” mens jeg kunne? Vil jeg fortryde ,at jeg ikke gav den gas til fredagsbar og nød min ungdom lidt mere? Det er sådanne tanker, som går igennem mit hoved. Jeg synes ikke selv, at jeg spilder min ungdom, fordi jeg laver jo bare ting, som jeg finder interessant. Jeg er jo ude og opleve ting, men alligevel så kommer der sådan en følelse af “gad vide, hvad de andre tænker?” Det er jo komplet ligegyldigt, men jeg er måske meget uptight i nogens øjne og jeg har svært ved at slippe tøjlerne. Jeg drikker mig sjældent fuld, men burde min ungdom vurderes gennem, hvor mange drukture og høje promiller, som jeg har haft? Er det dét, som gør mig ung? Jeg er 22 år, men jeg kan blive helt træt ved tanken om at skulle noget alt for mange dage i træk. Jeg er nok bare allerede blevet en bedstemor og har altid været det. Jeg tror aldrig, at jeg bliver en, som laver noget hele tiden eller som har en million planer her og der. Jeg er bare introvert langt hen ad vejen og jeg kan bedre lide små sammenkomster, hjemmeaftener og et arrangement i ny og næ. Jeg skal bare blive bedre til at hvile i det og være ligeglad med, hvad andre synes og ikke tænke så meget på, hvad der er “normalt”. Der er jo sikkert mange andre, som har det som jeg, men jeg synes måske ikke, at vi er så gode til at snakke om det? Måske er det bare mig?

Uanset hvad, så vil jeg bruge aftenen i teateret og det glæder jeg mig rigtig meget til. Så kedelig eller ej, men vi skal jo alle bare gøre det, som vi har lyst til og det som betyder noget for os.

God fredag herfra!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.